Εργαστήριο μη βίαιης επικοινωνίας με τον Γ. Τσιτσιρίγκο

“H Μη Βίαιη Επικοινωνία (Nonviolent Communication) είναι μια διαδικασία που μας βοηθά να αντιληφθούμε, να εντοπίσουμε και να διαχειριστούμε τη βία που δεχόμαnon violenceστε και ασκούμε καθημερινά, τόσο από και προς τους άλλους όσο και προς τον εαυτό μας. Ο σκοπός της είναι σταδιακά να μας απελευθερώσει συναισθηματικά, έτσι ώστε να μπορούμε να ζήσουμε πέρα από την ενοχή, τη ντροπή και το φόβο.
Η διαδικασία αυτή εστιάζει στις βαθύτερες ανάγκες μας και τα συναισθήματα που βιώνουμε ανά πάσα στιγμή κι έτσι μας βοηθά να συνυπάρχουμε με τους άλλους με τρόπο που κάνει τη ζωή πιο όμορφη για όλους.
Η Μη Βίαιη Επικοινωνία πρεσβεύει ότι ο άνθρωπος έχει φυσική τάση να προσφέρει και να λειτουργεί με ανθρωπιά απέναντι στους άλλους και στον εαυτό του. Στόχος της είναι να προτείνει τρόπους με τους οποίους να αποκαλύπτεται η φυσική αυτή κατάσταση του ανθρώπου και να μετατρέπεται σε κινητήριο δύναμη των σχέσεων.”
www.non-violence.gr

Εργαστήριο Μη βίαιης επικοινωνίας, στη σβούρα
Με τον Γιώργο Τσιτσιρίγκο
Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη
Ώρα 18.00

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με προαιρετική ενίσχυση του κουμπαρά

Παρακαλούνται όσοι/ες θέλουν να συμμετέχουν να βρίσκονται στον χώρο 10 λεπτά νωρίτερα, γιατί μετά την έναρξη του εργαστηρίου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *