Εργαστήριο προσδιορισμού των αναγκών με την Κωνσταντίνα Λίτσα

12 Οκτωβριου 2013
12 Οκτωβριου 2013

Σάββατο 12/10 6.00μμ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΓΚΩΝ

Ένα πρακτικό εργαστήριο που σας δίνει μια ευκαιρία να υπολογίσετε και να αναλογιστείτε τις ανάγκες σας, υλικές και μη, και να φανταστείτε νέους τρόπους να τις καλύψετε!
Θα εξετάσουμε και θα προσδιορίσουμε βασικές μας ανάγκες που αφορούν τη σωματική μας υγεία, όπως για τροφή, νερό και στέγη και θα παρατηρήσουμε τις ανάγκες που συντελούν στη συναισθηματική, πνευματική και κοινωνική μας υγεία, όπως για αγάπη, επικοινωνία και ψυχαγωγία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών. Ο στόχος του εργαστηρίου είναι ιδανικά να δημιουργηθούν ιδέες και προτάσεις για εφικτές συλλογικές δράσεις που θα συμβάλλουν στο να ζούμε με αφθονία, ελευθερία και υγεία.

Η Κωνσταντίνα Λίτσα και ο Αντώνης Διαμαντίδης θα μοιραστούν μαζί σας τη διαδικασία προσδιορισμού των δικών τους αναγκών όπως προέκυψε όταν αποφάσισαν πως θέλουν να ζήσουν σε αρμονία με τη φύση, αρχίζοντας από τη διατροφική τους αυτάρκεια. Εμπνευσμένοι από τη μέθοδο Pemaculture(Περμακουλτούρα), ξεκίνησαν καταγραφή των αναγκών τους και προγραμματισμό για το πως θα τις καλύψουν, ώστε ο τρόπος ζωής τους να συμβάλλει στη φροντίδα της γης αντί στην χρήση και εκμετάλλευσή της.

Συμμετοχή ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *